Κεντρική σελίδαKεντρική σελίδα Γνωρίστε μας Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού 8/7/2007

Εκδήλωση: Επαγγελματικός Προσανατολισμός - Σμπλήρωση Μηχαν/κού (8/7/2007)
 

Την Κυριακή 8/7/2007 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Φροντιστήριο μας με θέμα: "Επαγγελματικός προσανατολισμός - Συμπλήρωση Μηχανογραφικού",

Ομιλητές ήταν οι:

Κουτρουμπέλης Απόστολος - Σύμβουλος Προγραμμάτων Επαγγελματικού προσανατολισμού

Λογιώτης Σταύρος - Φυσκός Φροντιστηρίου "ΕΠΙΛΟΓΗ"

Οικονόμου Θανάσης - Φυσικός Φροντιστηρίου "ΕΠΙΛΟΓΗ".

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάρα πολλοί Μαθητές, Γονείς και Εκπαιδευτικοί του Νομού μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε στους παριστάμενους φάκελος με ενημερωτικό υλικό καθώς και η νέα έκδοση του CD/ROM "ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2007".

 

Εμείς όλοι οι εργαζόμενοι στο Φροντιστήριο "ΕΠΙΛΟΓΗ" με συνέπεια, υπευθυνότητα και πολύ μεράκι προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους Μαθητές μας.

Η εκδήλωση έγινε, για να μπορέσουν κυρίως τα Παιδιά να ενημερωθούν από ειδικούς και να μπορέσουν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις κατά τη συμπλήρωση των Μηχανογραφικών τους δελτίων.

Πιστεύουμε πως τώρα που οι νέες τεχνολογίες μπορούν να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, είναι κρίμα να υπάρχουν Μαθητές που όταν καλούνται να παραδώσουν τα Μηχανογραφικά τους να είναι αναποφάσιστοι και να δηλώνουν σχολές και τμήματα μόνο και μόνο επειδή τους άρεσε το όνομα τους ή επειδή άκουσαν πως θα τους προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Το Φροντιστήριο "ΕΠΙΛΟΓΗ", σε συνεργασία με την Computer Academy, είναι πλέον πιστοποιημένο κέντρο του "ΆΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ". Έτσι οι Μαθητές μας, πέρα από το CD/ROM "ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2007" που τους παρέχουμε δωρεάν για την ενημέρωσή τους, μπορούν να πραγματοποιήσουν το 'ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ" και να συζητήσουν με ειδικούς στον επαγγελματικό προσανατολισμό, ώστε να κάνουν τις επιλογές που τους ταιριάζουν και που θα τους εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη καριέρα.


 Έγραψαν για την Εκδήλωσή μας


Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 9/7/2007

Εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ" 10/7/2007
   
Φωτογραφίες από την εκδήλωση
 
από 23/11/2001
Visitors: Hit Counter
Online Visitors